Autor: Best Marketing • 15. aprill 2024

Kõige loovamad teada! Vaata, kes jõudsid Kuldmuna 2024 finaali

Rekordilise 1037 töö hulgast on selgunud loovuskonkursi Kuldmuna finalistid. Parimad hõigatakse välja 19. aprillil T1 keskuses toimuval peol.

Reklaamižürii II juht, Tabasco loovjuht Kerstin Kessu Raidma sõnas, et valimine läks ladusalt. “Meil ei olnud mitte mingit vaidlust, ainult väga intelligentne arutelu,” ütles ta. “Kõik klappis, keegi ei hoidnud end tagasi ja avaldati julgelt arvamust.” Raidmad üllatas teleklippide väga kõrge kunstiline tase.

“Teleklipi kategoorias oli palju töid, aga teleklipi meisterlikkuse kategoorias oleks võinud julgelt rohkem töid olla,” sõnab ta. “Julgustan tulevikus klippe ka sinna esitama, seal hinnatakse just kaunist kunstilist tööd ja klippide kunstiline tase oli väga hea. Müts maha filmitegijate ees, kes neid koos reklaamiinimestega teostavad.”

PR-žürii juht Aive Hiiepuu (PR Concept) toob välja mõned möödunud aasta PR-maastikku iseloomustanud märksõnad: tervis, sõjahirm, kaitsetahe, vägivald, sõnumi esitlemine kunsti abil ja huumori integreerimine kommunikatsiooni.

Vaata finaliste

“Arutelu võim on otsustusprotsessis meeletu,” kirjeldas Hiiepuu žürii tööd. “Kui oma eriala tippspetsialistid koos, vaagitakse läbi kõik detailid – nii üldtaust kui ka töö keerukus lähtuvalt igapäevasest reaalsusest. Mind üllatas korporatiivkommunikatsiooni kategooria, kus oli töid seinast seina ja see tegi arutelu värvikaks. Avaliku sektori tööde hulgas oli mitu julget lahendust ja selliseid ootaks edaspidigi meie PR-maailma värskendama.”

Vaata žürii koosseise

19. aprillil T1 keskuses toimuval peol harutatakse lahti loometöö aluseks olevad kliendi-, agentuuri- ja tiimisuhted ning jagatakse parimatele Kuldmunad pihku. Sündmust juhivad suurepärase suuvärgiga sarmikad õhtujuhid, kes selguvad uuel nädalal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700