Autor: Digiposter • 3. aprill 2024

Digiposter alustas Selveri reklaampindade müüki

Digiposter OÜ sõlmis koostöölepingu Selver AS-iga, mille alusel alustas Digiposter kõikide Selveri digitaalsete reklaampindade müügiga.

Seoses uue koostööga kasvas Digiposter OÜ poolt pakutavate reklaamekraanide arv juba ligi 400 pinnani. Neist ca 90% on paigaldatud jaekettidesse ja kaubanduskeskustesse, mis tähendab, et Digiposter OÜ pakub ülekaalukalt suurimat digitaalset turunduskanalit ettevõtetele, kes soovivad leida omale uusi kliente jaekaubandusvõrgustikust.

Digiposter OÜ juht Priit Pedanik ütles, et sõlmitud koostööleping on loogiliseks jätkuks ettevõtte arenguteel: "Oleme järjepidevalt kasvatanud oma kohalolu jaekettides. Soovime oma headele reklaamiklientidele pakkuda suurimat võimalikku katvust jaekaubanduses. Selveri lisandumisega meie partnerite hulka oleme jõudnud punkti, kus Eesti TOP 4 juhtivad jaeketid on meie koostööpartnerid."

Selver AS turundusjuht Triin Kaare sõnas, et Digiposter suudab eeldatavasti kasvatada Selveri digiekraanide populaarsust: "Oleme siiani Digiposter OÜ meeskonnaga pikaajalistes heades suhetes olnud ja usume, et müügitiim pingutab tugevalt meie ühiste eesmärkide nimel. Selverite reklaamekraanid on efektiivne kanal, mille kaudu saavad kliente kõnetada väga erinevad ettevõtted. Digipostri olemasoleva ja pidevalt kasvava kliendibaasi sünergia meie pindadega on ilmne."

Suurim digiekraanide katvus jaekaubanduses

Digiposter OÜ on kasvanud müüdavate meediapindade arvult Eesti suurimaks digitaalse välimeedia ettevõtteks. Portfellis on ca 360 siseekraani, mis jagunevad erinevate jaekettide ja kaubanduskeskuste vahel. Jaekettidest on kaetud Rimi oma 38 super- ja hüper formaadi kauplusega, 48 ekraaniga Maxima, 20 ekraaniga COOP ja nüüd ka Selver oma 54 kauplusega. Igas Selveris on 2-4 reklaamekraani. Lisaks on ca 15 digipostrit ka erinevates kaubanduskeskustes.

Digiposter OÜ suurimad koostööpartnerid on Viru Keskus, Solaris, Selver, Maxima, Rimi, COOP, Kvartal keskus, Eeden keskus, Luige Keskus, Peetri Keskus, Veeriku Keskus ja paljud teised maaomanikud ning kinnisvarafondid.

LED-ekraanid linnakeskkonnas

Lisaks jaekaubanduse sektorile tegeleb Digiposter OÜ ka suureformaadiliste väliekraanide opereerimise ja reklaamimüügiga. Ettevõtte portfellis on praeguseks 11 väliekraani Tallinnas ja Harjumaal, Tartus ja Otepääl. Digiposter OÜ käibepõhine turuosa digitaalse välimeedia segmendis on ca 8%.

Lisainfo:

Priit Pedanik

504 3115

[email protected]

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700