Autor: Marianne Lõhmus, Äripäeva koolitusäri juht • 26. märts 2024

Turundusvaldkonna kevadine koolituskalender

Elame muutuste ajastul, mis paneb meid kohanema ja sunnib kursis olema paljude erinevate valdkondadega. Äripäeva koolitusäri juht Marianne Lõhmus toob välja olulisemad koolitusteemad lähiajal, mille hulgast iga valdkonna tegija endale sobiva arenguvõimaluse leiab.

1. Praktikum: Kuidas luua edukat e-äri turundus- ja müügistrateegiat?

E-kaubanduse turunduse praktikum on kavandatud spetsiaalselt ettevõtjatele, turundusjuhtidele ja -spetsialistidele, kes soovivad oma e-kaubanduse projekte tõhusamalt turundada. Koolitus pakub süvateadmisi digitaalse turunduse strateegiatest, eelarvestamisest ja analüüsist, keskendudes praktilistele oskustele ja tööriistadele, mis on vajalikud online-müügi edendamiseks. Osalejaid juhendatakse läbi erinevate turunduskanalite optimeerimise, kliendisuhete haldamise ja konversioonimäärade parandamise strateegiate.

Koolitaja: Taavi Raidma. Järgmine koolitus juba 15. aprillil! Tutvu programmiga »

2. Inimeste juhtimine coaching'u abil

Koolitus pakub juhtidele süvendatud teadmisi ja praktilisi tööriistu, mis aitavad parandada meeskonna motivatsiooni ja vastutustunnet. Osalejad õpivad coaching'u filosoofiat, aktiivset kuulamist, peegeldamist ja efektiivset küsimist, mis võimaldab neil saavutada paremaid tulemusi ja suurendada meeskonna pühendumust. Koolitus hõlmab arutelusid, praktikat ja isiklikku arenguplaani koostamist, mida rakendada oma töös.

Koolitaja: Toomas Tamsar. Järgmine koolitus alustab 11.aprillil! Tutvu programmiga »

3. Spetsialistist (turundus)juhiks!

"Spetsialistist juhiks" on koolitus, mis on loodud selleks, et toetada spetsialiste nende üleminekul juhi rolli. See keskendub juhtimise alustaladele, meeskonna motiveerimisele ja juhtimise väljakutsetele, pakkudes praktilisi tööriistu ja teadmisi. Koolituse läbimisel saavad osalejad kindlust juhtimisülesannete täitmisel ja arendavad oskusi, mis on vajalikud edukaks meeskonnajuhiks saamisel.

Koolitaja: Kristo Krumm Järgmine koolitus 12.aprill! Tutvu programmiga »

4. Kuidas õigete argumentidega müügitulemust kasvatada?

Kui soovid konkurentidest eristuda selgelt välja toodud müügiargumentidega ning oma toodete ja teenuste pakkumisel luua klientidele rohkem väärtust kui lihtsalt soodne hind, siis tule koolitusele. On fakt, et teadlik ja läbimõeldud lähenemine müügitöös aitab märkimisväärselt tulemusi kasvatada.

Emotsionaalne müük ei tööta igas olukorras. Järjest rohkem kliente ootab ostuotsuste tegemiseks selgeid argumente. Eriti ärikliendid, kes teevad otsuseid ratsionaalselt ning räägivad tihti läbi mitme osapoolega.

Koolitaja: Sten Andreas Ehrlich. Järgmine koolitus 12.aprill! Tutvu programmiga »

Kõigi turundusvaldkonna koolitustega saad tutvuda siin >>

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700