Autor: Norstat Eesti • 13. märts 2024

Norstat avab turu-uuringute uksed Norstat Expressiga – esimene küsitlus on tasuta

Norstat Eesti tegevjuht Birgit Aasmäe julgustab ettevõtteid kasutama Norstat Expressi võimalusi, pakkudes võimalust esimene küsitlus tasuta läbi viia.
Norstat Eesti tutvustab oma uusimat turundusprofessionaalide abimeest, Norstat Expressi. See lahendus avardab arusaamu nii Eesti kui ka laiemalt Euroopa tarbijatest, võimaldades saada nendelt kiiremini tagasisidet. Norstat Eesti tegevjuht Birgit Aasmäe rõhutab, et see platvorm on oluline turundajate tööriistakastis, võimaldades saada kiiret tagasisidet enam kui 2 miljonilt vastajalt üle kogu Euroopa.

Norstat Express eristub oma võimega pakkuda kiireid ja lihtsaid lahendusi küsitluste läbiviimiseks, avades turundajatele uued perspektiivid tarbijate eelistuste ja käitumise mõistmisel. "Meie platvorm mitte ainult ei kogu väärtuslikku tagasisidet, vaid võimaldab ka turundajatel kohandada ja optimeerida oma strateegiaid" ütleb Aasmäe.

Lisaks on Norstat Express ideaalne platvorm kiireks testimiseks. Elanikkonna esinduslike uuringute jaoks on võimalik kasutada omnibuss-uuringuid või muid erilahendusi, pakkudes paindlikkust ja kohandatavust uuringute vajaduste rahuldamiseks. Mis aga eristab Norstat Expressi, on see, et tulemused on kättesaadavad vaid mõne tunniga, võimaldades kiireid otsuseid ja kohandusi.

Aasmäe julgustab ettevõtteid kasutama Norstat Expressi võimalusi, pakkudes võimalust esimene küsitlus tasuta läbi viia. See näitab Norstat Eesti pühendumust aidata ettevõtetel kasutada andmeid oma konkurentsieelise suurendamiseks.

Norstat Expressi kasutuselevõtuga on Aasmäe ja tema meeskond valmis muutma turundusmaailma, tuues turundajate käeulatusse kiired ja täpsed tarbijauuringud. Ettevõtted üle Euroopa saavad kasutada seda platvormi tugevamate ja tõhusamate suhete loomiseks oma klientidega, toetudes otse tarbijate häälele.

Uuringu loomise ja vastuste kogumise protsess on lihtsustatud järgnevate sammudena: registreerige ettevõtte konto, looge uus uuring, täpsustage sihtrühm, püstitage küsimused ja alustage vastuste kogumist. Juba mõne tunni pärast on vastused analüüsiks valmis.

Kui vajate Norstat Expressi kasutuselevõtul, ankeedi koostamisel või analüüsil abi, võite pöörduda meie poole aadressil [email protected]

Norstat Eesti kohta

Norstat Eesti on tuntud oma pühendumuse poolest innovatsioonile ja kvaliteedile andmekogumise valdkonnas. Pakkudes ettevõtetele vajalikke teadmisi ja teavet, aitab Norstat Eesti kaasa tugevamate ja tõhusamate suhete loomisele ettevõtete ja nende klientide vahel üle Euroopa.

Lisateavet Norstati kohta leiate veebilehelt www.norstat.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700