Autor: Digitaalne Turundus • 6. märts 2024

Automaatne kohvimasin muudab hommikukohvi nautimise lihtsaks ja mõnusaks

Kui sina oled üks nendest inimestest, kelle jaoks on hommikurutiini oluliseks osaks kohvijoomine, siis tõenäoliselt eelistad oma päeva esimese kohvi saada kätte kiirelt ja mugavalt. Ja seda nii, et kvaliteedis pole järeleandmisi tehtud. Kas pole nii? Automaatne kohvimasin aitab alustada päeva mugavalt ja maitsvalt. Kuidas valida kohvimasinat, et iga hommik algaks parima maitseelamusega?

Miks on automaatne kohvimasin hea valik?

Kohvimasinate valik on suur. Kui itaallased armastavad espressot valmistada spetsiaalse moka kannuga, siis eestlaste südamed on võitnud automaatsed kohvimasinad, mis vaid paari nupuvajutusega valmistavad meelepärase kohvijoogi. Olgu selleks latte, cappuccino või flat white - üks kvaliteetne kohvimasin valmistab sulle kuuma joogi, mida soovid.

Selleks, et leida sobivaim kohvimasin, soovitame mõelda läbi järgmised teemad:

1. Kas sa soovid eraldiseisvat kohvimasinat või integreeritavat? Kui integreeritavad ahjud, külmikud ja muud köögitehnika seadmed on juba küllaltki tavapärased, on võimalik soetada ka integreeritav automaatne kohvimasin, mis oma lihtsa disainiga lausa sulandub sinu köögimööblisse.

2. Millised on sinu lemmikud kohvijoogid? Kuigi paljud täisautomaatsed kohvimasinad pakuvad pea kõiki olemasolevaid kohvijooke, tasub enne ostu sooritamist veenduda, kas ka sinu lemmikjook on selles valikus.

3. Sea eelarve, mille piires omale kohvimasinat otsid. Kuid pea meeles, et hind pole alati ainus asi, mille põhjal enda otsus kujundada, vaid oluline on võrrelda erinevaid kohvimasinaid nii hinna, funktsionaalsuse ja muude sinu jaoks oluliste näitajate põhjal.

Kaup24 ja Hansapost toovad sinuni tõelise kohvi universumi, kust leiad mitmesuguseid kohvimasinaid ja muid kohvi nautimiseks vajalikke tarvikuid. Avasta nii kohvi jaoks mõeldud tassid kui ka vahvlimasin või pannkoogi pann, et hea joogi kõrvale valmistada ka meelepärane hommikusöök. Telli endale sobival ajal ja kohast!

Hea hommikukohvi saladus

Kohvijoomine on omaette kunst. Olenemata sellest, milline automaatne kohvimasin sul kodus on, ainuüksi sellest ei piisa, et head ja kvaliteetset kohvi valmistada. Kohvi värskust ja aroomi mõjutab kohviuba. Kohviubade valik on ääretult suur ja selles orienteerumine võib silme eest kirjuks teha. Küll aga on oluline enda jaoks leida just see õige uba, et sinu uus automaatne kohvimasin valmistaks just sellise maitsega kohvi, mida ootad.

Kuidas valida kohviuba?

Ükskõik kui kvaliteetne kohvimasin sul kodus on, sama oluline on kasutada kohvi valmistamisel head uba. Selleks, et leida sobiv kohviuba tuleks alustada sellest, mis tüüpi kohv sulle maitseb. Kas pigem mõruda või maheda ja magusa maitsega? Kuidas eelistad enda kohvi juua, kas mustalt või koos piimaga? Maheda kohvi valmistamiseks tuleks valida keskmise või heleda röstiga uba ja viimast võiks juua ilma lisatud piimaga, et maitset kõige paremal viisil nautida. Kui sinu lemmikuks on tugeva maitsega kohv, siis vali tumeda röstiga uba. Populaarsete kohvijookide nagu cappuccino või caffe latte valmistamiseks sobib espressouba.

Tõelise maitseharmoonia nautimiseks valmista hea kohvi kõrvale oma lemmik hommikusöök. Valmista masinaga hea kohv ja pane valmis oma vahvlimasin ning küpseta magusad vahvlid või valmista rikkalik omlett koos värske salatiga. Naudi hõrgu kohvi kõrvale head hommikusööki, mis valmistab su ette põnevaks päevaks!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700